Europa Conference League

Με Σαμάτα και Βιεϊρίνια η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ!

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στους «8» του Europa Conference League. Δείτε και την ενδεκάδα των Βέλγων.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Europa Conference League και θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης για τους «4» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Πριν λίγο, έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος διατήρησε τον Κοτάρσκι κάτω από την εστία, με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Μεϊτέ και Οζντόεφ, με τον Κωνσταντέλια επιτελικό μέσο και στα φτερά τους Τάισον (αριστερά) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (δεξιά). Ο Ρουμάνος τεχνικός στην κορυφή της επίθεσης προτίμησε τον Σαμάτα, με τον Μπράντον Τόμας να μένει στον πάγκο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Σαμάτα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ότο, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ, Αντόνιο, Τζίμας.

Από την άλλη, ο Νίκι Χάγεν επέλεξε για την Μπριζ τους: Γιάκερς - Σπίλερς, Μέχελε, Ντε Κάιπερ – Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν, Σκόρας – Τιάγκο, Γιουτγκλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x